Fudgewagen in Sijbekarspel

Kom live fudge shoppen bij onze fudge wagen in de tuin van Westerstraat 2 in Sijbekarspel!

Iedere eerste zaterdag van de maand* zijn we van 11.00 u tot 17.00 u open met al onze soorten onweerstaanbare fudge. Maar let wel: bij de fudge wagen werkt het net even iets anders dan in de webshop. Zo hebben we bijvoorbeeld megaboxen met zo'n 16 blokjes fudge maar ook doosjes met 6 blokjes fudge, deze zijn niet in de webshop te koop. Daarnaast wordt de fudge in de webshop anders verpakt dan bij de fudge wagen. We raden iedereen aan die bij de wagen fudge koopt om het thuis luchtdicht te verpakken (een ziplock zakje of vershoud doos) om uitdrogen te voorkomen. Je kunt het bij kamertemperatuur bewaren en dan blijft het zeker 6 weken goed.

  • Westerstraat 2 in Sijbekarspel
  • Open van 11.00 u. tot 17.00 u.
  • Je kunt met pin en contant betalen
  • Parkeren kan bij ons op het achtererf.
  • Bij slecht weer (of heel warm weer) kunnen we besluiten om de fudge wagen te sluiten.

Wil je niets missen en altijd op de hoogte zijn van onze (extra) openingsdagen en speciale acties? Schrijf je hier in voor de Fudgewagen nieuwsbrief.

* We proberen het hele jaar door iedere eerste zaterdag van de maand open te zijn en in de lente en zomermaanden ook op de derde zaterdag van de maand open te zijn. Door andere markten en evenementen kan het weleens voorkomen dat het op die dagen niet lukt.

Je kunt ook altijd even op onze Facebook pagina kijken voor actuele info.