De Fudgewagen is gesloten t/m 15 Augustus. De eerstvolgende dag dat we weer open zijn is zaterdag 21 augustus.
 

Kom iedere zaterdag live fudge shoppen bij onze fudge wagen in de tuin van Westerstraat 2 in Sijbekarspel!

Iedere zaterdag (zolang het weer goed is) zijn we van 11.00 u tot 17.00 u open met al onze soorten onweerstaanbare fudge. Maar let wel: bij de fudge wagen werkt het net even iets anders dan in de webshop. Zo hebben we bijvoorbeeld megaboxen met zo'n 16 blokjes fudge maar ook doosjes met 6 blokjes fudge, deze zijn niet in de webshop te koop. Daarnaast wordt de fudge in de webshop anders verpakt dan bij de fudge wagen. We raden iedereen aan die bij de wagen fudge koopt om het thuis luchtdicht te verpakken (een ziplock zakje of vershoud doos) om uitdrogen te voorkomen. Je kunt het bij kamertemperatuur bewaren en dan blijft het zeker 6 weken goed.

Wij hebben onze werkwijze aangepast ten opzichte van onze 'normale' markten, ook wij moeten voldoen aan alle huidige regels. Zo hebben we geen self service meer, dat betekent dat wij je doosje of zakje voor je vullen. Bij de pinmachine staan stokjes die je kunt gebruiken om je pincode in te toetsen (mocht dit nodig zijn, contactloos betalen is mogelijk), op die manier hoeft niemand de pinmachine aan te raken. En je krijgt je gekochte fudge van ons aangereikt in een heus visnet, heel handig met een lange stok ;-) Daarnaast willen we jullie vragen om nog steeds 1,5 meter afstand te houden en niet voorbij het spatscherm op de kraam te komen, ook niet met je handen. Omdat we buiten staan is een mondkapje niet verplicht.

  • Westerstraat 2 in Sijbekarspel
  • Open van 11.00 u. tot 17.00 u.
  • Je kunt met pin en contant betalen
  • Parkeren kan op het achtererf bij de overbuurman (voor de veiligheid: niet in de berm)
  • Bij slecht weer (of heel warm weer) kunnen we besluiten om de fudge wagen te sluiten. De meest actuele info vind je op onze Facebook pagina

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en nieuws in je mailbox
Aanmelden
© 2015 - 2021 Jack Fudge | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel