Maandag 7 juni hebben we speciaal voor Vaderdag een Happy Hour van 19.30 tot 20.30!

Tijdens dit uur krijg je een GRATIS fudge upgrade voor je Vaderdag giftbox. Je krijgt geen 9 blokjes maar 12 blokjes fudge! Woohoa!

Hoe werkt het?

Stipt om 19.30 u op maandag 7  juni verschijnen er hier in de webshop speciale Vaderdag giftboxen met Happy Hour in de titel. Vanaf dat moment heb je precies 1 uur de tijd om je bestelling te plaatsen. Om 20.30 u halen we ze weer uit de shop en, als je dan nog niet hebt besteld, ben je dus te laat, zorg er dus voor dat je op tijd klaar zit! Wil je een seintje in je mailbox krijgen als de Happy Hour van start gaat? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief, dan mis je niets!

Welke giftboxen doen mee?

Voor Vaderdag hebben we verschillende boxen waar je uit kunt kiezen:

  • Vaderdag Surprise box incl. een surprise pack van 9 blokjes
  • Vaderdag giftbox waarbij je zelf de smaken kiest (je bestelt een lege box apart en de fudge blokjes bestel je ook apart)
  • Opa Surprise Box incl. een surprise pack van 9 blokjes
  • Opa giftbox waarbij je zelf de smaken kiest (je bestelt een lege box apart en de fudge blokjes bestel je ook apart)

Al deze giftboxen doen mee in de Happy Hour (check ze allemaal hier)

Voor de giftboxen met een surprise pack werkt het heel simpel: je bestelt de box en wij maken er automatisch een mooi pakketje met 12 blokjes fudge van.

Voor de giftboxen waarbij je de blokjes fudge apart bestelt werkt het ietsjes anders: bestel de box, bestel 9 blokjes fudge en wij voegen hier 3 blokjes fudge extra aan toe (we kiezen uit de smaken die je hebt besteld).

Let op!: Voor alle Happy Hour giftboxen geldt dat ze op donderdag 17 juni worden verzonden! Als je extra items hebt bijbesteld worden ook deze pas op die dag verzonden.

Heb je nog vragen? De snelste manier om contact met ons op te nemen is via een berichtje op Facebook

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en nieuws in je mailbox
Aanmelden
© 2015 - 2021 Jack Fudge | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel