Zakelijke fudge cadeaus

Onze fudge is ook ideaal om te geven als relatiegeschenk, als verrassing voor je personeel, als bedankje na deelname van een event of lief gebaar op bijvoorbeeld de Dag van de Zorg of Secretaressedag.

 

Zakelijke voordelen en mogelijkheden:

Persoonlijk berichtje

Bij een cadeau hoort natuurlijk een persoonlijke boodschap en dat verzorgen we graag voor jullie.

  • Kaartje met tekst:  (gratis): Wij drukken de,  door jullie aangeleverde, tekst op een mooie kaart uit de Jack Fudge collectie en voegen het toe aan de bestelling, hierbij geldt dat alle kaarten met dezelfde boodschap worden bedrukt. Ook is het mogelijk om jullie logo hierin te verwerken.
  • Kaart met eigen ontwerp:  vanaf 100 stuks (€ 0,50 p/s, incl. btw): Vanaf 100 stuks is het mogelijk om een compleet eigen design, dubbelzijdig fullcolour, aan te leveren. Wij verzorgen het drukwerk en voegen jouw unieke kaart toe aan de bestelling. Hierbij geldt dat alle kaarten identiek zijn.

Personalisering

Wil je het cadeau nóg persoonlijker maken? Dat kan al vanaf 100 stuks (meerprijs vanaf € 0,75 p/s excl. btw)! Enkele mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een geheel eigen wikkel, jullie logo gedrukt op de doos of een mooie sticker op de verpakking. De opties verschillen per product, wij denken graag met je mee.

Verzendopties - op locatie of individueel

Alles op één adres - of liever individueel laten leveren, wij regelen het graag voor je.

  • Op één (of meerdere) locatie(s): Bij een order vanaf € 25,- leveren wij de bestelling gratis op één Nederlands adres. Heb je meerdere locaties, binnen Nederland, dan brengen wij extra verzendkosten in rekening.
  • Individueel versturen: Verras iemand thuis met een cadeau aan de deur bezorgd. Of je nu 10 of 1000 cadeaus wilt versturen, van inpakken tot verzending, wij nemen de organisatie graag van je uit handen. Al onze producten worden verzonden als pakket. De kosten hiervan zijn € 5,45 excl. btw. voor nederlandse adressen. Voor individuele verzending vragen wij je om de adressen aan te leveren als Excel bestand, een invullijst sturen wij per mail naar jullie toe. Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig om met deze gegevens en wordt dit enkel gebruikt om de verzending te kunnen realiseren. Na afronding van de opdracht worden de gegevens verwijderd.
  • Retouren: Soms kan het voorkomen dat een pakket weer bij ons retour komt (pakket geweigerd, onjuist adres etc.). Wij slaan retouren 2 weken op, daarna ontvang je van ons bericht en worden alle pakketten naar één adres verstuurd. Indien je de retouren niet wenst te ontvangen, brengen wij ze naar de voedselbank of ander maatschappelijk doel (ontdaan van personalisering).
  • Buitenland: Wij versturen naar België, Duitsland en Frankrijk. De verzendkosten bedragen € 9,50 p/s excl. btw voor België en Duitsland. Zendingen naar Frankrijk kosten € 14,25 p/s excl. btw. Houdt voor buitenlandse verzending rekening met een langere levertijd, oplopend tot 8 dagen.

Levertijd

Wij houden een gemiddelde levertijd aan van 6 tot 10 werkdagen, afhankelijk van de aantallen en het product. Het kan zijn dat we in drukke periodes een langere levertijd aanhouden, we nemen in dat geval binnen 1 werkdag contact met jullie op. Hebben jullie spoed? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Het Sinterklaas en Kerst assortiment is leverbaar vanaf 1 november.

Meer informatie? Mail ons op info@jackfudge.com

 

Deze bedrijven gingen je voor:

 

Sorteer op
© 2015 - 2023 Jack Fudge | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel