Jack's Bits & Pieces

Vorige Artikel 3 van 3

Jack's Bits & Pieces zijn enorm populair! Dat snappen wij heel goed: stoere, handige, hersluitbare zakken vol met kleinere stukjes fudge in een megamix van smaken. We krijgen dan ook veel vragen of ze ook te bestellen zijn. Ons antwoord is altijd: nee.  Maar waarom dan niet? Dat leggen we je hieronder uit.

De Bits & Pieces zijn eigenlijk ontstaan uit een soort van noodzaak. Als wij onze blokjes fudge snijden hebben we altijd stukjes over die we niet meer kunnen verkopen: kleinere stukjes en niet zo mooie stukjes. Het is natuurlijk onwijs zonde om die stukjes weg te gooien, het is namelijk gewoon perfecte fudge alleen net niet in de goede grootte of het zijn een beetje 'lelijke eendjes'. Wij houden van 'no waste' en dus besloten we om ze in zakjes te stoppen. Je kunt je misschien wel voorstellen dat dit geen stukjes zijn die we met opzet maken en we hebben ze dus ook niet op voorraad en maken we ze ook niet op bestelling. We hebben ze of we hebben ze niet. Zo simpel is het. We verkopen ze regelmatig (maar lang niet altijd) op onze markten en evenementen maar dus niet in de webshop. Gewoon omdat het niet te voorspellen is wanneer we ze hebben.

De houdbaarheidsdatum van de zakjes Bits & Pieces houden we bewust kort. Over het algemeen is onze fudge minstens 2 maanden houdbaar maar soms liggen de stukjes iets langer en daardoor is de houdbaarheidsdatum korter.

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en nieuws in je mailbox
Aanmelden
© 2015 - 2021 Jack Fudge | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel